Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn  Ine en Ilona. Twee professionals in de verstandelijk gehandicapten zorg. Werken met mensen met mogelijkheden, die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, doen wij samen al meer dan 50 jaar. Dit komt omdat wij hier goed in zijn. Het is onze passie! Omdat we graag dichtbij de deelnemer staan en we zien dat ieder mens een fijn en goed leven wil. De een met meer ondersteuning dan de ander.

Onze kwaliteiten liggen op het coachen van deelnemers. We hebben veel ervaring met verschillende (bijkomende) handicaps o.a. autisme, psychiatrische ziektebeelden, ADHD.

We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen! Beide zijn we oprecht en eerlijk, harde werkers en willen graag het beste uit de mens naar boven halen. Wij weten dat we deelnemers de kans moeten geven en dat we door samenwerking meer uit de mogelijkheden kunnen halen. Maar we weten ook dat plezier in het werk toch het allerbelangrijkste is.

Wij doen dit samen! Allebei met onze eigen kwaliteiten waarmee we elkaar prima aanvullen.

Uiteraard respecteren wij de privacy van onze deelnemers. Via onderstaande link kunt u daar meer informatie over vinden. Mocht er ondanks onze goede bedoelingen een klacht zijn, dan is die procedure ook hier terug te vinden.

https://www.szz.nl/clientadministratie

https://www.szz.nl/klachtenprocedure/